Методи за разваляне на магии

grounding (Small)

автор: Ивелин Иванов

Това са част от най-често прилаганите методи за енергийно изчистване, които е използвал нашият народ.Според мен те не са достатъчно ефикасни, тъй като всяка една от тях може да се окаже достатъчно добра, но само за определен тип влияния. В България се правят около 30-40 вида магии с над 1500 разновидности. Например системата с яйцето, която обясних, има изчистващ ефект при 30-40 до 50 разновидности на магия, но не може да изчисти останалите, които не са малко.
Преди време един стар турски ходжа се съгласи (единствен от всички турци, с които се срещнах) да ми обясни някои тайни за магията. Разказа ми, че ако е направено такова въздействие на турчин, турчин трябва да го развали; ако е направено на българин – българин трябва да го развали; ако е направено на циганин – циганин трябва да го развали. Освен това ми каза, че тъй като турската религия приема толерантно всички религии, той можел да помогне и на хора от друга вяра, но само когато той прецени, че на тези хора може и трябва да се помогне. След получаване на тази информация доста време я проверявах и стигнах до същите изводи.
Аз самия не съм кръщаван в църква не заради друго, а защото почитам дълбоко всички принципи на всички религии. Работя с всички видове и типове хора. Не принадлежа само на християнската религия, т.е. не съм зависим от нея. Системите и методите, които съм създал, помагат на всички хора без значение тяхната принадлежност към различни религии и етноси, без значение на техните дадености, вътрешни способности, ниво на интелигентност и т.н.
Ще ви запозна с някои от моите основни режими и техники за изчистване на различни видове и типове енергийни натрупвания, въздействия и влияния, които всеки може сам да прилага.

Първият метод е с вода, тъй като тя е елемент с максимален изчистващ ефект за наслагвания от всякакъв вид.

Тренирал съм 15 години плуване и смятам, че развитието на моите способности е в тясна връзка с водната стихия.
Методът за пречистване с вода съдържа няколко процедури, които всеки може да направи, ако установи, че е натрупал негативни енергии.
Първа процедура:
В продължение на 10-20 дни китките на ръцете се обливат със силна струя течаща студена или хладка вода 5-6 пъти на ден в продължение на 10-20 секунди. След това се изтръскват и се оставят да изсъхнат без изтриване.
Втора процедура: Обливат се целите ръце до раменете сутрин и вечер със студена или хладка вода (по възможност хладка). Намокрените ръце се изтръскват 3-4 пъти и се оставят да изсъхнат. Обливането може да се замени с обтриване с влажна кърпа, но ефектът няма да е толкова добър. Тези процедури не дават странични ефекти и могат да се правят постоянно. Минималният срок, за който може да се постигне ефект е 10 дни. При хора страдащи от ставен ревматизъм, артрит (със и без изменения), или кожни възпаления е добре водата, която се използва, да бъде с температура 20-25 градуса по Целзий.
Трета процедура:
Намокря се последователно дясната и лявата длан с хладка вода. След това намокрените длани се нанасят върху подмишниците, като се редуват три пъти дясна длан – лява подмишница, лява длан – дясна подмишница. Следва еднократно цялостно изтръскване на ръцете. Процедурата се повтаря, като намокрените длани се нанасят на раменния пояс. Водата се нанася последователно с дясна длан върху ляво рамо и с лява длан – върху дясното рамо, отново три пъти. Накрая ръцете се изтръскват силно надолу 3-4 пъти с мисълта, че изтръсквате проблемите си или отрицателните енергийни натрупвания във вас. Още по-добре е да си представите, че изтръсквате в горещ огън. След това без да се изтривате, обличате памучна фланелка с ръкав и стоите с нея 3-4 минути. Може също да легнете завити с чаршаф, но за не повече от 3-4 минути.
При първата и третата процедура целта е, чрез последователно охлаждане и затопляне на определен участък от тялото, да се изчисти отрицателната небалансирана енергия в организма.
По-сложните системи за изчистване включват редуване на душове с топла – хладка; топла – студена или хладка – студена. Те се изпълняват с боси крака и след всяка от тях дланите на ръцете се залепват за 2-3 минути на плочките в банята. Този вид системи се изготвят индивидуално в зависимост от състоянието на конкретния организъм. Можете да експериментирате, но при най-малкото усещане за дискомфорт ви съветвам незабавно да спрете процедурата и добре да се обтриете със суха кърпа.

Много добър изчистващ ефект имат разходките в гората.

И тук трябва да се знаят някои специфични особености.

За мъжете е подходяща борова, букова или дъбова гора, а за жените – липова, брезова или ясенова.

Ако край гората има течаща вода, ефектът е още по-добър. Разходката може да се допълни и с облягане или прилепване на дланите към дърво от съответния вид за няколко минути. Важното е в момента на допиране до дървото да си мислите, че влизате в енергиен обмен с него – отдавате натрупаната отрицателна енергия и получавате положителна, т.е. дървото ви помага да се пречистите и обогатите. Разбира се основното изискване е да обичате растенията и природата иначе ефектът няма да е пълен.

Най-лесната и най-прилаганата техника е заземяването.

Нашите прадеди са лекували ударен от гръм човек, като са го закопавали до шията в рохкава пръст. Повечето от “пациентите” на планетата Земя са оцелявали. Изцелението им се дължи на факта, че в пръстта се съдържат всички видове метали и елементи, които изграждат човешкия организъм. Разликата е, че в човешкото тяло те са в колоидно (разтворено) състояние.
Заземяването се извършва, като се заровят пръстите на ръцете до първата фаланга (става) в рохкава пръст или пясък. Пръстта не трябва да е много влажна. Заземяването продължава от 10 до 45 минути в зависимост от степента на натрупване на магнитна отрицателна енергия или на психическа натовареност.Системата действа по-добре, ако в същата пръст е посадено растение, за което се грижите. Важно е цветето да ви помага, а това става само ако го обичате.
Преди години ми поръчаха да направя неутрализация на няколко помещения, използвани от голяма фирма, работеща с компютри. След неутрализацията се оказа, че местата пред мониторите все още не са достатъчно изчистени. Направих серия от измервания и се оказа, че най-добре за работещите би било на всеки един час работа да се правят по 10 – 20 минути почивка, а монитора да е на поне 75 – 80 сантиметра от тях и по възможност в пространството между оператора и екрана да има кактус. Извърших нова серия от анализи и установих, че два малки кактуса от рядко цъфтящи видове изчистват по-добре, отколкото един голям. Най-добре е растенията да са разположени от двете страни на компютъра, но не по-близо до 40 – 50 сантиметра от оператора.
Най-често прилаганият преди години от мен метод за откриване на различни видове и типове негативни въздействия, който е и най-лесен за изпълнение е да вземете светена вода от църквата (давам тази процедура, тъй като повечето хора в България са християни).  След това поставете една ваша индивидуална снимка в малък съд – поцинкован или емайлиран, и капнете няколко капки от светената вода, като допълнителна с преварена до два пръста над самата снимка. Оставяте така снимката в продължение на 13 до 15 дни. Ако за този период от време снимката е изгубила образа си, но все пак се вижда това означава, че върху вас има някакъв вид психично въздействие; ако снимката изцяло е изгубила лика си, това означава, че се касае за нискочестотни физикални вълни т.нар. магии.
Този метод може да прилагате не само за вас, но е задължително снимката да е индивидуална, т.е. човекът да е сам на нея. Методът е достатъчно добър, но той дава само представа за негативните влияния, действащи чрез натрупване

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s